Viime sunnuntaina oli olo aamusta alkaen todella kamala. Mutta eipä auttanut valitella vaan juhlakuteet niskaan ja kohti kirkkoa. Serkkuni pääsivät ripille...
Bussimatka ja kirkossa meni ihan kohtalaisen hyvin mutta kun olimme siirtyneet juhlimaan serkkujeni kotio oloni rupesi huononemaan. Kahvitus alkoi ja aloitin suolasesta, kahvia en ottanut vaan pysyin mehulinjalla mutta, eipä se auttanutkaan. Kamala maha kipu alkoi taas...
Missään asennossa ei ollu hyvä. Istuin, makasin ja pyörin serkkuni huoneessa ja kun puolituntia kipua oli jo kestänyt oli pakko itkeäkkin hieman.
Mahaan sattui ja päähänkin otti kun juhlat meni osaltani poskelleen.

Lähdettiin kotio ja Leevi kipitti hakemaan piimää kaupasta. Syömäni ruoka tuli ylös ja piimä rauhoitti mahaani niin paljon että nukuin hetken. Mutta heräsinpä sitten tietenkin siihen kipuun taas... Puhelin soi ja äitini kysyy vointiani. Vastaukseen hän toteaa tulevansa hakeen ja niin lähdettiin Hatanpäälle.

Hatanpäällä pääsin terveydenhoitajalle joka, sanoi että refluksitaudin oireilta kipuni kuulostaa. Saan jäädä jonottamaan lääkärille jos tahon mutta kun kuulen että jonoa on ainakin 4 tuntia niin kietaisen lääkkeet jotka saan napaani, lähden verikokeeseen ja kotio.
Seuraavaksi päiväksi varaamme omalle lääkärille ajan jolta voin saada sitten lähetteen tutkimuksiin. (tätä lähetettä ei päivystyksessä lääkäri olisi minulle antanut)

Kotona mahani alkaa rauhottua hiljalleen ja saan yöni nukuttua oikein hyvin.